BRAM Kunst Kanjers

“Ik wil graag kunstenaar worden en zou graag willen dat BRAM ook iets met knutselen gaat doen”, aldus een kind die meedoet met BRAM. Dit was ons de reden om BRAM Kunst Kanjers op te richten. Het is bedoeld voor kinderen die het leuk vinden om te knutselen en/of het leuk vinden om creatief bezig zijn. We doen telkens andere activiteiten waarmee we kinderen willen leren onderzoeken waar zij goed in zijn of leuk vinden om te doen.

Om dit te stimuleren nemen we de kinderen mee in een ontdekkingsreis van hoe en waarmee je creatief mee kan zijn. Je kan denken aan vogelhuisjes maken, een kunstwerk maken van gebruikte voorwerpen of leren schilderen.  Veel is mogelijk!

We weten dat sommige kinderen het fijn vinden om vanuit een opdracht te werken naar een resultaat, maar we bieden ook de ruimte aan kinderen die vanuit hun eigen idee willen werken.

We werken in dit thema samen met mensen die ergens heel goed in zijn. Denk maar bijvoorbeeld aan kunstenaars, docenten of mensen die door hun hobby ergens heel goed in zijn geworden.

 

Reageren is niet mogelijk