BRAM ontdekt natuur

 

Met ontdekken in de natuur gaat BRAM lekker naar buiten toe!  In de natuur is er van alles te beleven en te doen. Denk maar aan wandelen, dierensporen zoeken, stenen verzamelen, hutten bouwen, vuur leren maken, bramen plukken.  Kortom in de natuur raak je niet uitgekeken!

Buitenspelen is goed voor kinderen, het stimuleert beweging, prikkelt fantasie en creativiteit. Dit kan wel erg lastig zijn als je bijvoorbeeld in een (drukke) straat woont. Op straat zijn er veel prikkels van vele geluiden het zien veel dingen tegelijk. Daarbij worden de kinderen soms niet goed begrepen door de andere kinderen uit de straat, waardoor samen spelen heel moeilijk of zelfs soms niet goed gaat.

Van ouders horen we ook vaak dat hun kind vaker verder weg gaat dan is afgesproken. Hun kind gaat op ontdekkingstocht en beseft niet dat ze ver van huis raken.

Met BRAM gaan we daarom met de kinderen de natuur in. We bieden de kinderen ruimte om (veilig) te spelen en het spel wordt beter begrepen omdat de fantasie en creativiteit wat meer wordt herkend.

In deze activiteiten werken we o.a. samen met het Flevolandschap en de Tondel. Zij hebben de nodige ervaring over natuur en kinderen.

Hou je ook van buitenspelen of heb je juist wat aanmoediging nodig om naar buiten te gaan? Meld je dan aan voor onze activiteiten “BRAM ontdekt natuur” en kom samen met ons spelen, leren en ontdekken samen met je (nieuwe) vrienden!

BRAM Lelystad ontdekt natuur

Reageren is niet mogelijk