BRAM: 3D printen en naar NEMO – 01.08.2017

Sterker in techniek is een nieuw thema in het aanbod van BRAM. Hierin willen we kinderen de kans geven om op spelenderwijze de wereld van techniek te laten ontdekken. Dit doen wij in samenwerking met Biblio-lab. Kinderen die eerder meegedaan hebben waren erg enthousiast: het prikkelt hun nieuwsgierigheid en ze ontdekken nieuwe vaardigheden waarvan ze niet wisten dat ze dat konden. Deze zomervakantie bieden wij 4 workshops aan die alles te maken heeft het ontwerpen van 3d voorwerpen en 3d printen. Een mooie kans om te ontdekken of je kind techniek leuk vindt!

BRAM Lelystad sterker in techniek BiblioLab

Omdat de kinderen te maken krijgen met nieuwe vaardigheden is de aanwezigheid van een ouder nodig. Uiteraard mag het ook dat ook iemand anders zijn, bijvoorbeeld een opa of een grote broer!

Locatie: tweede verdieping bibliotheek.

Kosten eigen bijdrage: 7,50 euro per kind inclusief workshop en materiaal, vervoer en entree NEMO

Aanmelden kan via: info@bramlelystad.nl of via een persoonlijk bericht.

Informatie over de workshop:
Introductie 3D printen en tekenen met de 3D printer pen.
De kinderen leren hoe een 3D printer werkt door eerst zelf te tekenen met een 3D printer pen. Daarna zien ze een echte printer in werking en mogen ze nog een 3D tekening maken op de Ipad die meteen geprint wordt door de 3D printer. De kinderen krijgen een koordje met daaraan een vooraf 3D geprinte hanger van BRAM. De hangers kunnen tijdens de activiteiten van BRAM gedragen worden. Om 11 uur vertrekken we met de trein naar NEMO.

Stichting BRAM Lelystad kan deze activiteiten organiseren dankzij de steun van het VSB fonds.

Aanmelden voor BRAM: 3D printen en naar NEMO

2017-07-23T00:15:55+01:00
error: Content is protected !!
WhatsApp WhatsApp ons