Maak je eigen spinner! 3D ontwerpen en printen – 22.08.2017

De kinderen gaan 3D tekenen in 123D design, heb je al wat ervaring dan ben je in staat om meer zelfstandiger te kunnen werken. Anders helpt de instructeur je graag. In deze workshop bouw je onderdelen van je fidget spinner. Omdat printen veel tijd kost zijn er ook al onderdelen uitgeprint op de 3d printer. Als alle onderdelen klaar zijn mag je hem zelf in elkaar zetten. Jouw spinner is dan uniek, want jij hebt hem zelf gemaakt!

BRAM Lelystad sterker in techniek BiblioLab

Sterker in techniek is een nieuw thema in het aanbod van BRAM. Hierin willen we kinderen de kans geven om op spelenderwijze de wereld van techniek te laten ontdekken. Dit doen wij in samenwerking met Bibliolab. Kinderen die eerder meegedaan hebben waren erg enthousiast: het prikkelt hun nieuwsgierigheid en ze ontdekken nieuwe vaardigheden waarvan ze niet wisten dat ze dat konden. Deze zomervakantie bieden wij 4 workshops aan die alles te maken heeft het ontwerpen van 3d voorwerpen en 3d printen. Een mooie kans om te ontdekken of je kind techniek leuk vindt!

Omdat de kinderen te maken krijgen met nieuwe vaardigheden is de aanwezigheid van een ouder nodig. Uiteraard mag het ook dat ook iemand anders zijn, bijvoorbeeld een opa of een grote broer!

Locatie: tweede verdieping bibliotheek.
Kosten eigen bijdrage: 3 euro per kind inclusief workshop en materiaal

Aanmelden voor Maak je eigen spinner!

2017-07-23T12:25:24+01:00
error: Content is protected !!
WhatsApp WhatsApp ons