Masterclass: Kinderen met autisme of AD(H)D

Masterclass: Kinderen met autisme of AD(H)D georganiseerd door de limonade brigade

Heb je een kind met autisme of AD(H)D? Dan is deze gratis masterclass absoluut iets voor jou. Ervaringsdeskundige Nicole Hoogenboom neemt je mee in haar kennis, en geeft je tips die je meteen in je eigen situatie kunt inzetten. Deze online masterclass is op maandag 29 maart om 20.00 uur.

‘Weer was de dag niet gegaan zoals ik mij had voorgenomen bij het opstaan. We waren weer van de ene ruzie in de andere strijd beland, mijn geduld was op en ik wist oprecht niet meer hoe ik nu nog eten op tafel kon krijgen. En uiteindelijk belande zelfs dat eten voor een groot gedeelte op de grond. Ik wist niet meer wat ik nog moest doen of kon proberen om deze dag tot een goed einde te krijgen. Eigenlijk wilde ik alleen maar onder mijn deken in mijn bed kruipen en heel hard en lang huilen. En daarna heel lang slapen, zolang tot alle problemen voorbij zouden zijn. Zo had ik het mij indertijd absoluut niet voorgesteld toen onze kinderen geboren werden. Ik zou die moeder van het koekjes bakken worden in plaats van de moeder die ik nu was geworden.’ — Nicole

Herkenbaar en heb je een kind met autisme of AD(H)D? Dan is deze gratis masterclass absoluut iets voor jou. Ik neem je mee in mijn kennis en je krijgt tips van mij die je meteen in je eigen situatie kunt gaan inzetten.

Meld je voor 27 maart aan met de link, onder vermelding van Masterclass autisme. Je ontvangt van ons een link naar de online omgeving.

Over Nicole Hoogenboom

Ik ben sinds 1989 getrouwd met Hans en wij hebben samen vier – inmiddels volwassen – kinderen, waarvan er één ADHD, één ADHD en dyslexie en één de combinatie van ASS, ADHD, dysgrafie en dyscalculie bleken te hebben. Sinds 2009 weet ik dat ik zelf ADD heb.
Uiteindelijk, sinds een aantal jaren, is het mij dankzij veel hulp, energie, gesprekken en coaching gelukt om weer de moeder voor mijn kinderen te kunnen zijn waar zij recht op hebben. Maar wat heeft dat mij veel tijd en vooral heel veel verdriet gekost. Verdriet dat mij bespaard had kunnen worden als er toen adequate hulp was geweest voor mij en voor ons gezin. Om andere ouders te kunnen geven wat ik zelf ook zo nodig had, heb ik mij gespecialiseerd in coaching van ouders met een kind met een autismespectrumstoornis en/of AD(H)D.

Adres

Online,  Thuis,   SamenOverige locatiegegevens

Datum:

29 maart 2021

Starttijd:

20:00

Eindtijd:

21:30
2021-03-25T14:03:19+01:00
error: Content is protected !!
WhatsApp WhatsApp ons