PGB tevredenheidsonderzoek.

Ben je een ouder of ken je ouders die gebruik maken van een PGB tijdens de corona tijd?

Myra Bhatti is tweedejaars studente aan de Hogeschool van Amsterdam en doet de opleiding Bestuurskunde. Voor haar studie is ze bezig met een tevredenheidsonderzoek, namens het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zij onderzoekt ervaringen van budgethouders en hulpverleners met het jeugd-Pgb in de corona pandemie.

Om dit onderzoek vorm te geven, is het de bedoeling dat we deze informatie vergaren door het afnemen van interviews met de betrokkenen. Deze interviews zullen anoniem blijven en de opgedane data wordt louter gebruikt voor het onderzoek. Dit is de reden waarom ik u benader met de volgende vraag. Kent u door uw organisatie budgethouders of zorgverleners die wellicht bereid zijn om met mij (en mogelijk een medestudent) in gesprek te gaan over de Pgb zorg en hoe dit veranderd is voor hen in deze corona tijd?

De data die uit dit interview wordt opgehaald, draagt direct bij aan het beleid dat gevoerd wordt op het ministerie van VWS. Daarom is dit de ideale gelegenheid om een boek open te doen over de ervaringen met het Pgb in deze gekke tijd. Als je wilt meehelpen met dit onderzoek dan kun je haar benaderen op het volgende e-mailadres m.bhatti@hva.nl of haar bellen op dit nummer 0687663330.

2021-05-25T08:25:36+01:00
error: Content is protected !!
WhatsApp WhatsApp ons