Over Bram

Over Bram 2019-05-27T11:34:36+01:00

Bram is het vriendje dat elk kind zou willen hebben en de uitleg die je als ouder niet altijd wilt geven. “Mijn kind gaat vandaag vissen met Bram.” klinkt toch heel anders dan: “Mijn kind gaat vanmiddag naar de club voor kinderen met autisme”.

Op school leren kinderen sociale vaardigheden en leren ze omgaan met lastige situaties, maar dit ontwikkelingsproces gaat ook ná schooltijd door. Maar wanneer je kind speciaal onderwijs volgt, dan kan het maken van speelafspraken met klasgenootjes lastig zijn; doordat het stedelijk wordt aangeboden, wonen klasgenootjes meestal niet bij elkaar om de hoek.

Bij Bram vinden wij samenspelen heel erg belangrijk. Voor ieder kind, maar vooral kinderen die moeite hebben om hun emoties te reguleren. Daarom organiseert Stichting Bram activiteiten voor  kinderen  die bekend zijn met een vorm van autisme en/ of gedragsstoornissen. Binnen deze activiteiten richten wij ons op het vergroten van zelfredzaamheid, sociale vaardigheden en het ontdekken van hun superpowers (talenten).

Over Bram
error: Content is protected !!
WhatsApp WhatsApp ons