Partners & Sponsoren

Partners & Sponsoren 2019-02-21T22:06:17+01:00

Met de hulp van verschillende partners hebben we tot op heden meer dan 50 gezinnen kunnen ondersteunen. Maar er zijn nog zoveel kinderen, ouders en/ of verzorgers die wij willen helpen bij het vergroten van hun zelfredzaamheid en sociale vaardigheden en het voorkomen van sociaal isolement.

Waarom het werk van Stichting Bram zo belangrijk is? U leest het in de ervaringsverhalen.

Gemeente Lelystad

Mede dankzij de subsidie van de Gemeente Lelystad is het voor ons mogelijk om jonge kinderen met autisme en/ of gedragsproblemen mee te nemen op leerzame uitjes waarmee zij hun zelfredzaamheid vergroten en hun eigen talenten leren ontdekken. En deelname aan onze activiteiten is laagdrempelig: Om je kind aan te melden heb je dan ook geen zorgplan of indicatie nodig; Wie wil spelen is welkom. Lees daarom ook meer over hoe jij en jouw kind mee kunnen doen met Bram !

Van Slooten taxivervoer

Van onmisbaar belang voor het kunnen organiseren en uitvoeren van onze activiteiten en evenementen is vervoer. Hierin hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van het genereuze aanbod van
Van Sloten Groep .        

Om onze activiteiten uit te kunnen breiden zijn wij nu dan ook aan het sparen voor een eigen Bram Bus! Naast onze crowdfundingactie , zijn ook de kleine vrienden van Bram heel inventief in het meesparen voor dit doel.

error: Content is protected !!
WhatsApp WhatsApp ons