Voor de Bram ouders

Voor de Bram ouders 2019-02-25T19:54:25+01:00

Je moet gewoon consequent zijn”, “Het is een kwestie van opvoeden” of “Het ligt toch aan de ouders”. Reacties die je als ouder en/ of verzorger van een kind met autisme of gedragsstoornissen waarschijnlijk al vaak hebt gehoord en waar je niets mee kunt.

Het onbegrip waar sommige ouders en/ of verzorgers tegenaan lopen, kan ertoe leiden dat zij zich terugtrekken uit sociale situaties. Maar wil jij eens praten met iemand die weet hoe het is om een kind met extra zorgbehoefte op te voeden? Naast administratieve ondersteuning helpen we je ook hierbij.

Tijdens kleinschalige bijeenkomsten of één op één gesprekken krijgen mensen die weten wat het is om een bijzonder kind op te voeden de gelegenheid om hun ervaringen te delen en om van elkaar te leren. Wil jij ook gewoon even je verhaal kunnen doen? Dat kan altijd .

De activiteiten die wij organiseren voor kinderen met autisme en/ of gedragsstoornissen zijn van onmisbaar belang voor de kinderen, maar we doen het niet alleen voor de kinderen. Bij Stichting Bram weten we namelijk uit ervaring hoeveel tijd en energie het invullen van de vrije tijd van kinderen met speciale zorgbehoefte in beslag kan nemen.

Stichting Bram is er om ouders en/ of verzorgers te ondersteunen. Dit doen we door je te helpen met het inbouwen van een momentje van rust voor jou en de rest van het gezin en we bieden je een platform waar ouders en/ of verzorgers hun ervaringen kunnen delen. Maar we doen nog veel meer.

Wil je weten wat ouders en/ of verzorgers  van Stichting Bram vinden? Of wil jij weten of jouw kind en Bram een match zijn? Neem dan gerust eens contact met ons op .

error: Content is protected !!
WhatsApp WhatsApp ons