Werken bij Bram

Werken bij Bram 2019-01-10T19:14:46+01:00

Samen spelen maakt sterk” is voor ons meer dan “slechts” een slogan, het is een ambitie die voortkomt uit onze missie  Het vormt de kern van wat wij doen, want het belang van samenspel geldt niet alleen voor kinderen, maar ook voor mensen en organisaties.

Tijdens het Bewonersfestival in 2017 “Wij doen het zelf wel”, kregen wij de kans om onze droom te mogen presenteren en, door het honoreren van onze aanvraag, te realiseren. Het idee zelf uitjes en activiteiten te organiseren en de wens dit verder uit te werken naar een concreet plan, werd in samenwerking met een groep ouders opgepakt. Maar om ons gezamenlijke streven te realiseren hadden wij financiële steun nodig. Dankzij de steun van meerdere partners en sponsoren heeft Stichting Bram al meer dan 50 gezinnen kunnen helpen.

Wil jij Stichting Bram ook steunen ? Dat kan op verschillende manieren! Maar ook donaties zijn van harte welkom!

Werken met Stichting Bram
Stichting Bram Lelystad opereert niet vanuit één vaste of eigen locatie, maar werkt hierin samen met diverse partners. Naast de begeleiding van activiteiten en evenementen in samenwerking met instructeurs en kunstenaars, mogen wij ook in het voorzien van locaties op hun steun rekenen.

 

 

 

error: Content is protected !!
WhatsApp WhatsApp ons